Автор
Woman.bg

9 факта за София Ринг Мол, които го правят уникален

В четвъртък врати ще отвори най-новият търговски център в страната – София Ринг Мол. Въпросът, който всички може би си зададат, е с какво този търговски център е уникален и с какво той ще привлече потребителите на сега съществуващите молове?

Ето 9 неща, които правят новия търговски център уникален:

1. Архитектурата

Архитектурата на търговския център вече спечели международно признание. Още преди откриването си той получи награда за най-добър търговски архитектурен проект в България на престижните Международни награди за недвижими имоти „International Property Awards 2013“.

Външната зона на търговския център е амфитеатрална, със зелени площи, които ще заемат близо 28 000 кв. м - площ, с каквато не може да се похвали нито един друг търговски център у нас. Ще има и зона със заведения, част от която на открито, с гледка към планината.

2. Най-големият универсален магазин

В новия търговски център ще се помещава най-големият универселен магазин - notosgalleries. В него на площ от около 6 500 кв. м са представени облекла на 100 световни бранда, аксесоари, чанти и обувки на 50 известни марки, козметика и парфюми на 100 различни популярни бранда и 50 марки стоки за дома.

3. Най-голямата картинг писта на закрито

Картинг пистата отговаря на най-съвременните тенденции и е най-голямата на закрито у нас.

Тя е с дължина от над 600 метра и широчина от 7 метра, като за нея са закупени 29 нови картинга, сред които ще има и такива, предназначени за деца на възраст между 6 и 12 години. Ще има и уникални картинги за двама.

4. Най-големият увеселителен център

За забавлението на посетителите на търговския център се грижи най-големият закрит център за забавление - FUNTASY Ring Park. Той се простира върху площ от над 6 000 кв. м и предлага забавления за деца от всички възрасти.

5. Киносалон с 10 VIP зали

Нито един друг настоящ кино център не може да се похвали с подобен брой кинозали.

6. Най-голям избор на мебели и стоки за дома

Заедно с ИКЕА, новият търговски център ще предоставя на посетителите 50 000 кв. м търговска площ, насочена към пазаруването на мебели и стоки за дома.

Търговският център разполага с топла връзка със световно известната марка за мебели.

7. Нови марки, представени за пръв път на българските потребители

От представяните близо 400 марки в търговския център, 100 навлизат за пръв път на българския пазар. Така потребителите ще могат да избират сред по-голямо разнообразие от стоки.

8. Най-много паркоместа

Заедно с паркоместата в Икеа, новият търговски център ще предоставя на посетителите си 3 500 безплатни паркоместа - най-много сред настоящите търговски центрове в страната.

Досега с най-много паркоместа, в размер на 2 800, се отличаваше The Mall.

9. Безплатен транспорт

За улеснение на посетителите ще бъде пусната безплатна маршрутна линия от метростанцията на Г. М. Димитров до София Ринг Мол, която ще е с периодичност на всеки 15 минути.

Елате с нас на виртуална разходка из новия мол: