Сред разнообразните модни тенденции на сезона пролет-лято 2015 може да се оплете дори и най-отдадената фешън-кралица. Жълто и светлосиньо, открити рамена, поли до земята, цветни сака, дънки-клеш, торбести чанти, платненки на ластик... Какво още ще носим това лято и какво трябва да си набави всяка една жена? Ние ще ви помогнем да изберете с нашите 8 must-have тоалети!

Рокля-риза

Функционалност и простота - това са две от характерните черти на съвременната мода. Роклята-риза, въпреки сериозната си "възраст", притежава и двете качества. През сезона пролет-лято 2015 са актуални най-разнообразни цветове и шарки (най-вече цветни райета), така че обърнете особено внимание на кройката на вашата "роклеста" риза.

Наблегнете на моделите с копчета - те наистина са универсални. Когато ви писне да носите дрехата като рокля, винаги можете да я ползвате като дълга риза или наметка с три-четвърти дънки.

Алтернативата: роклята-халат, която има същите плюсове, но стои още по-женствено.

Вдъхновение за твоя гардероб: Цветна тениска+актуална пола



Сандали и сабо на платформа

Тази година магазините се препълниха с всякакви обувки на платформа. Напролет най-популярни бяха слипоните, лофтерите и брогите, но през лятото можете смело да си купите сандали, сабо и чехли на висок ток с платформа. Изберете модели в класически и семпли цветове, които да подхождат на всеки артикул от летния ви гардероб.

Алтернативата: сандали от велур или кожа с дебел устойчив ток. Ще са подходящи както за "скандални" образи в стил 70-те, така и за по-сериозни прояви, дори и вечерни.




Летен шлифер или наметка

Лятото у нас не е най-предсказуемия сезон. Може да ни зарадва с топло нежно слънце или да ни изненада неприятно със студ, вятър и дъжд. За хладните летни вечери е хубаво да имате лятна връхна дреха. гтНаблегнете на ярките модели в актуалната за сезона цветова гама. Черните и тъмните нюанси ще ги поразходим по улиците есента.

Алтернативата: дънково яке, което отново е на мода, или пък сако в мъжки стил.



Костюм с панталон

Този тоалет вече отдавна не навява мисли за скучните офис-костюми, носени в началото на 90-те. Днес костюмът може да се отличава с ярки шарки, необичайна дължина на крачолите и нестандартен модел на сакото, а може и виртуозно да се впише в сюжета като ваш вечерен тоалет.

Изберете "своя" костюм в зависимост от това къде ще го носите. Може да е пъстър и ироничен за свободното време или елегантен черен смокинг за официални случаи.

Алтернативата: женствен гащеризон, едноцветен или с шарки



Боти с отворен нос

Тези обувки стоят стилно и при наличието на едноцветен панталон удължават визуално крака. Има обаче едно "но" - в 30-градусова жега ще ви е доста горещо в тях (но има ли обувка, в която да не ви е горещо на тази температура?). Наблегнете на моделите с платформа или с дебел устойчив ток. Актуални са и моделите с "дупки".

Алтернативата: обикновени сандали "с две каишчета" в nude-цвят и в комбинация с тоалет, който открива краката.

Най-хитовите модели гащеризони според фигурата

Блуза с открити рамене

Вече неведнъж сме ви съветвали да последвате тази чувствена тенденция и да откриете раменете си за слънчевите лъчи. Такива блузи стоят еднакво добре с дънки и сандали, със средно дълги поли и с обувки на ток, с кюлоти и с маратонки.

Изберете си цвят, който да ви е по вкуса, пък за модела има два най-популярни - с напълно открити рамене или с допълнителни презрамки.

Алтернативата: блуза в стил 70-те с панделка - не по-малко женствена и ефектна.



Аксесоар в жълто

Жълтото е основният цвят за сезона пролет-лято 2015. Не сте готови да се облечете в жълто и да изглеждате като голямото пиле? Тогава пробвайте ярко-жълт аксесоар.

Наблегнете на "самодостатъчните" аксесоари - например жълта чантичка или шалче. Те ще стоят много по-интересно от едва забележими обици с жълто камъче.

Алтернативата: вечер жълтите аксесоари могат да се заменят със златни. Те ще ви направят звезда на всяко парти.



Класически дънки

Това лято модата е разнообразна, можете да си създадете няколко различни образа за всяко течение. Но разбира се, не всеки има толкова гардероби и пари. Затова се запасете с няколко класически дрехи, които да подчертаят оригиналността и актуалността на другите ви покупки. Класическите прави сини дънки са онази вечна класика, която вече може да се впише във всеки един тоалет. Наистина наблегнете на стандартните модели - без декорация, с минимални изкуствени протъркани места, права кройка.

Алтернативата
: винаги можете да смените класическите дънки с подкъсени и тесни черни панталони.