Автор
Woman.bg

8 типа обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Много жени споделят, че обувките са първото нещо, което забелязват в гардероба на всеки човек, без значение дали е мъж или жена.

Затова днес ви представяме основните типове обувки, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си. Последвайте съветите на американското издание на списание Vogue.

Кожени боти до глезена

Кожените боти са абсолютен хит за есента, защото предпазват краката от студеното време и изглеждат елегантно и красиво. Дължината до глезена ги прави сексапилни и подчертава женственото излъчване, ето защо са предпочитани от много представителки на нежния пол.

Затворени остри с тънко токче

Класическите затворени остри обувки с тънко токче са подходящи за много поводи - от коктейл до излизане с приятелки на по чаша вино вечер. На нас ни допадат и във варианта със средно високо токче.

Балеринки

Най-удобните обувки за онези лежерни пролетни следобеди на блажена разходка в парка с приятелка.

Бели маратонки

Белите маратонки са задължителна придобивка за всяко уважаващо себе си момиче, без значение каква марка са, защото отиват много както на пола, така и на панталони.

Сандали с тънко токче и тънка каишка

Както вече сме писали, тези сандали са уникални не само заради външния си вид, но и заради способността на модела оптично да прави краката да изглеждат по-дълги.

Четирите типа обувки, които носят известните личности

Оксфордски обувки с характер

Оксфордските обувки са много стилен вариант за момичета, влюбени до полуда в т.нар. preppy стил, включващ още ризи и пуловери с геометрични елементи.

Черно стилето с малко токче

Тук няма какво повече да обясняваме: класиката от времето на началото на Chanel до сега.

Остри с равни подметки

Защото са красиви, удобни и стоят приказно и красиво както с романтична пола, така и с впити дънки.