Понякога е трудно да си дадете сметка, че не ви бива в леглото.

Първо защото на никого не му се иска да си признае, че не е добър в ласките и второ защото винаги е трудно да видим собствените си грешки.

Както знаете, обаче една от най-важните стъпки за решаването на даден проблем е осъзнаването, че го имаме. Затова решихме с тази статия да ви помогнем по-добре да анализирате сексуалния си живот и да внесете щипка нововъведения в интимната сфера, така че да донесете по-голямо удоволствие на себе си и на половинката си.

1. Срам
Един от най-важните признаци затова, че не ви бива в леглото е срамът. Ако ви е срам от тялото ви или да правите секс на запалени лампи, както и да докосвате партньора си на някои места ... Лампичката би трябвало вече да свети червено в знак на това, че нещо не е наред.

2. Не казвате какво искате
Тук проблемът е двоен, тъй като освен че няма да получите удоволствие, ще накарате и половинката си да се чувства така сякаш не си е свършил добре работата в леглото. Понякога наистина не е лесно да кажете на глас това, което се върти в главата ви, но имате ли нещо за губене в случая?

3. Не знаете какво искате
Това безспорно е един от основните проблеми, с които се срещаме в живота си като цяло. Той важи със същата сила и в интимната сфера. Това, което можете да направите по въпроса е много просто – експериментирайте! Вероятно ще има неща, които няма да ви допаднат, но ви уверяваме, че ще има и такива, които ще ви накарат да крещите от удоволствие.

Четете още: Как да хванете половинката си, ако кръшка

4. Не взимате контрола в свои ръце
Някои дами предпочитат да оставят контрола винаги в ръцете на половинката си. Това със сигурност омръзва. Не твърдим, че трябва да бъдете агресивни или доминантни, просто от време на време му покажете, че държите юздите в свои ръце.

5. Кикотите се прекалено много
Смехът в леглото със сигурност не е лошо нещо, той по-скоро би могъл да бъде тълкуван като форма на доверие и страхотно прекарване. Имайте предвид обаче, че и тук има граница. Не се дръжте като засрамена ученичка и със сигурност не се смейте на интимностите, които партньорът ви се е осмелил да сподели с вас.

6. Прекалено сте тихи
Това пък е другата страна на монетата, определено не е добре и да мълчите като риба. Убедени сме, че понякога просто не ви идва отвътре да крещите от удоволствие, но не и необходимо. Просто се отпуснете и не карайте партньора си да се чувства все едно е сам в леглото.

7. Твърде много анализирате
Съвсем нормално е да подлагате на анализ интимните си отношения, особено ако с партньора ви сте от много време заедно. Имайте предвид обаче, че свръханализирането ще отнеме голяма част от спонтанността ви в леглото.

Четете още: Разкрития от проститутки: Какво търсят мъжете?

8. Страхувате се да опитвате нови неща
Както казахме по-горе, спонтанността е много важна в секса. Затова не се страхувайте да опитвате нови неща. Освен това не сте длъжни да правите неща, които не ви допадат, просто опитайте.

Истината е, че съществуват множество признаци, че не ви бива в леглото, но нито един от тях не е непоправим. Ако сте се разпознали в някои от 8-те, които споменахме в тази статия, не се притеснявайте. Както вероятно видяхте, повечето от тях са свързани с това колко комфортно се чувстваме в собствената си кожа. Така че просто имайте необходимата вяра в себе си и самочувствие и всичко ще се нареди лесно, бързо и много приятно.