Мъжете не говорят много за чувства и за нещата, които искат една жена до тях да притежава. Въпреки това те имат определени изисквания, които жените трябва да знаят. Не важи за всички, но повечето мъже искат жените им:

1. Да спортуват - каквото и да си говорим, хубавата фигура е важна за мъжете.

2. Да готвят - мъжете са свикнали на хубавите манджи вкъщи и всички държат жените им да умеят да готвят.

3. Да имат хубава работа - клише е, че мъжете не харесват жени със сериозна кариера.

4. Да бъдат спонтанни - непланираните излизания или екскурзии са едно от нещата, които поддържат пламъка жив.

5. Да се грижат за външния си вид - всеки мъж харесва, когато жената до него се е постарала да изглежда добре - малко грим, спретнати дрехи и хубав маникюр са напълно достатъчни.

6. Да са изобретателни в леглото - скуката под завивките е едно от нещата, с които мъжете не могат да се примирят. И все пак, ако една връзка е истинска, не би трябвало да се стига до този проблем. С желание всичко се постига.

7. Да се държат като истински дами - никой мъж не харесва груби жени или просто такива, които не умеят да се държат като дами. "Мъжките" момичета не са мечтата на никой мъж.

Четете още: Зодиите и ерогенните им зони

8. Да са независими, но все пак да показват нуждата от мъжа до тях - едва ли има някоя жена, която не може да си смени изгорялата крушка, но мъжът е този, който трябва да го свърши. Развиване на болтове, вдигане на тежки торби - оставете мъжа да бъде мъж.



Източник: actualno.com