Редовната еякулация намалява риска от рак

Мъже, несъмнено осъзнавате, че честата еякулация ви влияе прекрасно, но знайте, че тя има благотворен ефект и върху здравето. При мъжете, които стигат до повече оргазми (поне 20 на месец) рискът от рак на простата намалява с 20%.

Изстрелва се много, много бързо

Може да не сте Супермен, но знайте, че малко неща на този свят са по-бързи от скоростта на мъжката еякулация. Тя е по-бърза от скоростта на който и да било спринтьор на света, запомнете го и се чувствайте горди!

Оргазмите са най-добри по време на секс

Приемете, че колкото и сръчни да сте станали, оргазмът с партньор е незаменимо преживяване, в сравнение със соло изявите. И мъжете, и жените проезвеждат 400% повече пролактин – един от хормоните на екстаза – след секс, отколкото се отделя при маструбиране.

Мъжете също могат да изиграят оргазъм

Не само жените са добри в това, но хубаво е, че малко от тях го осъзнават. Мъжете също без проблем могат да изиграят оргазъм. Причината да го направят най-често е тривиална – спи им се.

„Суша!!!“

Сухият оргазъм е познат като „ретрограден“. Случва се когато семенната течност се стича в пикочния мехур, вместо да излезе през отвора на пениса. Обадете се на лекаря си, ако имате усещане, че нещо не е наред!

Оргазъм като джакпот

Множеството оргазми един след друг са да удариш джакпота! Докато повечето момчета имат нужда от поне 30-минутен прозорец, за да си отдъхнат след секс, възможно е да се научите да получавате оргазъм след оргазъм. Това става като сменяте често позите, по този начин контролирате нивата на тестостерон до такава степен, че наиситна да се усетите като тото-милионер. Успех!

Най-добрите плувци се класират първи

Според научни изследвания, сперматозоидите, които пристигат с първата вълна на еякулация имат по-добри ДНК показатели и са най-способни, когато целта е да се сдобиете с наследници, благодарение на тяхната пъргавина.

Забравте хапчетата за глава – оргазмът е най-доброто лекарство

Имате непоносимо главоболие? Оргазмът е най-големият лек. Той изпълва мозъка с ендрофин,затова просто залавяйте се „за работа“. Достигането до оргазъм е по-приятно от джогинг и хапчета, нали?

Източник: TheMainline.bg