Автор
Woman.bg

7-те разлики между обикновения и страхотния секс

Много хора казват: "Сексът е като пицата – и да не е най-добрият пак ще ти хареса“, просто защото всички обичаме секса.

Но без съмнение има огромна разлика между обикновения секс и онзи специалния, който ни кара да се поизпотим здраво и ни доставя много по-голяма наслада. Ето кои са 7-те фактора, с които страхотният секс превъзхожда обикновения:

1.Химията

Най-важното условие за наистина разтърсващ секс е силната химия между двама души. Сексът без емоция и без фатално привличане е като яденето – правим го, за да се заситим, но не влагаме нищо повече, съответно не е кой знае какво преживяване, просто ни е приятно.

2.Липсата на неудобство

Сексът може да бъде смущаващ, но това зависи единствено от вас. Дали ще се чувствате неудобно, или не си е изцяло ваш избор. Ако сте притеснителни, половият акт е нещо като минно поле за вас и опасността от "излагане“ дебне постоянно. Истината е, че едва ли можете да отблъснете с нещо човека, който е преценил, че иска да спи с вас, тоест той усеща привличане и не е толкова лесно да го отвратите.

3.Загрижеността за другия

Загрижеността или липсата на такава по време на секс се усеща много бързо, още в първата минута. Винаги когато усетим известен непукизъм от страна на партньора си настроението ни спада драстично и сексът от страхотно преживяване, се превръща в обикновено задоволяване. За да се получи магията трябва и двамата да сте достатъчно ентусиазирани и привлечени един от друг до такава степен, че да искате първо да доставите удоволствие на другия и след това на себе си.

4.Любовната игра

Понякога пътят е по-интересен, отколкото желаната дестинация. Продължителната любовна игра е желателна, защото тя засилва желанието ни за "същинската част“, а колкото по-нетърпеливи ставаме, толкова по-хубаво ще ни бъде след това.

5.Новостите

Разбира се, няма как всеки път да откривате нещо ново за себе си или за половинката си, но когато има някаква новост в секса, несъмнено интересът и удоволствието ни се повишават. Ключът за пълноценния полов живот се крие в различните подходи и в желанието за разнообразие.

6.Разкрепостеното поведение

Което разбира се трябва да е придружено и с привличането, за което стана дума в точка 1. За да се получи онзи зашеметяващ секс трябва и двете страни да са напълно отпуснати и да не се притесняват да говорят и правят неприлични неща. Не бива да се притеснявате, че това, което правите, не е правилно, защото половинката ви винаги се радва на вашето внимание,

7.Когато се разбирате само с поглед

Без значение дали се познавате от 2 часа, или от 2 години, комуникацията е много, много важна и когато с човека отсреща се разбирате чудесно само с поглед, това е обещаващ фактор. По време на секс няма да ви се налага да спирате, за да казвате: "Премести си крака насам, още малко...не, не така.“ Като цяло колкото по-малко обяснения се налага да си давате с партньора по време на секс, толкова по-добре.