Някои мъже са готови да правят секс с жена, чието име дори не знаят, а на други им е много трудно да прекрачат тази граница и се стараят да отложат интимностите. Затова не се учудвайте, ако след цял месец излизане заедно новоизпеченият ви любим не бърза да ви покани вкъщи. Може би има добри причини за това.

1. Той е старомоден

Да, наистина е трудно за вярване, но по света все още има романтици, които са готови дълго да ухажват дамата, за да завоюват сърцето ѝ, преди да преминат към следващия етап. И това изобщо не означава, че в крайна сметка ще се сблъскате с неумел любовник – кавалерът ви може просто да е настроен за сериозна връзка.

2. Той е девствен

Ако усещате, че кавалерът ви започва много да се притеснява, когато стане дума за интимност, а първия намек за целувка си е позволил чак на петата ви среща – много е вероятно да сте се сблъскали с един изчезващ вид. Той едва ли ще ви признае, че е девствен, дори ако го попитате директно. Остава ви само да чакате.



3. Той е религиозен

Вярващите мъже несъмнено си имат своите предимства. Първо – на тях наистина можете да разчитате, защото те спазват неотклонно правила от типа „не пожелавай жената на ближния си“. И второ – ако такъв мъж е започнал да ви ухажва, най-вероятно ви смята за своя потенциална годеница.

4. Той се страхува да се покаже неопитен

Най-вероятно той много иска да прави секс с вас, но по ред причини (една, от които може да е неговата неопитност или това, че е твърде влюбен във вас) се старае да отложи момента на интимно сближаване до последно.


5. Той не е много добър в леглото

Някои представители на силния пол са способни да оценят обективно сексуалния си потенциал и често разбират, че той не е твърде голям. Ако такъв мъж наистина ви харесва, той ще се постарае да направи всичко възможно да се влюбите в него до уши преди първия акт и да не забележите този ужасен недостатък.



6. Струва му се, че го възприемате като приятел

Имам моменти, когато мъжът е толкова влюбен, че не може да си представи дори, че такъв ангел като вас би го погледнал. Затова ако той продължава да засипва номера ви със съобщения и обаждания, но на живо се прави, че го интересувате само като приятел, постарайте се да му покажете, че той е ваш тип и че сте готови да издигнете отношенията си на ново ниво.

7. Негов приятел е влюбен във вас

Може би потенциалният ви партньор не е единственият мъж, очарован от вашата красота. Ако негов близък приятел е станал негов съперник, той може да изпита внезапен пристъп на мъжка солидарност. Тогава ще трябва да поемете сами инициативата и да покажете кого от двамата предпочитате.