Автор
Woman.bg

7 невероятни снимки, които ще ви оставят без дъх!

Има толкова много причини, поради които ви съветваме да посетите национален парк „Шварцвалд“ в Германия.

Най-младият национален парк на Германия предлага чудесни възможности за отдих и туризъм.

Със своите изумителни панорамни гледки и диви борови гори, дълбоките високопланински езера и мрачните води на тресавищата осигурява на посетителите едно незабравимо преживяване сред природата.

Може би най-добрият начин да проучите гората е пеша. Местността разполага с множество пешеходни пътеки, но за да се насладите на цялата красота, която Шварцвалд предлага, изберете по-дългите маршрути. Най-дългата пътека започва от Фрайберг, прекосява 180 километра от гората и завършва до Боденското езеро - третото по големина езеро в Централна Европа.

Някои от пейзажите в природния парк напомнят за Скандинавия. Особено величествените вековни гори, развивали се отчасти повече от 100 години, съхраняват красотата на северния район на Шварцвалд: тук природата вече е с една идея по-дива.

Шварцвалд е и "родното място" на легендарната река Дунав, която е естествената връзка между Германия и България – родината на "Шарлопов хотелс".

Четете още: 5 екзотични дестинации

Замислили ли сте за ново пътешествие? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.