Автор
Woman.bg

7 неща, които трябва да знаете по време на планирането на сватбата ви

Обявяването на годежа и започването на процеса по планиране на сватбата винаги е изпълнен с много емоции и вълнения.

Освен положителните емоции, трябва да знаете и някои важни неща свързани с планирането, за да можете да се подготвите психически и да не изпадате в нервна криза след това.

1. Ще ви трябва време да свикнете с годежния си пръстен

Всяко момиченце си мечтае за момента, когато мъжа на живота му ще падне на едно коляно и ще го попита заветния въпрос. Годежният пръстен е не по-малка мечта. Ще ви трябва обаче време да свикнете с него и да не ви прави впечатление, особено ако не обичате да носите пръстени. В това няма нищо притеснително.

Четете още: Кейт Хъдсън: Не ми остава време за сватба

2. Вашата детска мечта най-вероятно няма да се изпълни

Всяко малко момиченце си представя своята сватба по уникален начин. Не забравяйте, че от тогава до сега най-вероятно сте си променили вкуса и желанията и че не живеете в приказка, а в реалността.

3. Огранизацията е ключът към планирането

Дори и преди годежа да не сте била организирана, то сега ще установите колко важно е това - да съставяте списъс със задачи, да проследявате крайни срокове, да записвате телефони. не е нужно организациятя да бъде много сложна - вземете един обикновен празен тефтер, където да записвате всичко и го носете със себе си на всяка една среща.

4. Вие и вашият годеник няма да сте на едно мнение за всичко

Вие двамата сте различни личности и всеки един от вас има собствена представа как иска да изглежда Големия ден. Няма нужда да влизате в конфликти, обсъдете нещата спокойно и всеки от вас трябва да направи компромис.

5. Може да имате съмнения

Напълно нормално е по време на планирането да започнете да имате съмнения дали постъпвате правилно и дали точно така трябва да изглежда сватбата ви или не. Създавайки от самото начало план за визия, стил и тема ще ви помогне много. Разчитайте на интуицията си!

6. Не говорете непрекъснато за сватби

Повечето булки са толкова ентусиазиран в планирането, че единственото, за което говорят и мислят, е сватбата. В това няма нищо лошо, но не прекалявайте. Говорете с вашите близки и приятели и на други теми. Оставете някаква изненада и за сватбения ден.

7. Оставете телефона си настрана на сватбения ден

Няма смисъл да се стресирате допълнително, държейки телефона си непрекъснато в ръка и проверявайки дали имате съобщения, кой какво е публикувал в социалните мрежи и т.н. Насладете се на момента и половинката ви!

Четете още: Галена показа щастливото си семейство