Автор
Woman.bg

7 модни находки, които да не пропускаш да вземеш на плажа

С приятеля ти тъкмо тръгвате от хотела и когато стигнете на плажа, винаги се стига до там, че си забравила нещо? За теб намираме списък от 8 задължителни неща, които не трябва да забравяш, за да може плажният ти ден да е релаксиращ и изпълнен с приятни емоции!

Чанта, разбира се!

Избери си чанта, която да ти допада, да има елегантен привкус и в същото време да е от естествена материя. Ние ти препоръчваме голяма плажна сламена кощница, или пък клъч от същия материал, запечатали екзотиката на безлюден плаж в Бали.

Интересни бохо гривни

Когато бяхме малки, майките ни задължително ни купуваха по една морска гривна/колие/пръстен за спомен от тазгодишното море. Сега можеш да разчупиш малко традицията, например с гривни за крака, които са нестандартни и в същото време ефектни с мъжниска, камъчета, мидички. Не забравяй аксесоарите за плажа тази година - те са изключително актуални!

Бански в пъстър цвят

Хубаво е, поне според нас, да си носиш втори чифт бански с теб за плажа, най-малкото защото времето е променливо. За това лято едно е ясно: едноцветните бански не са на мода, затова се снабди с пъстър бански с ярки бродерии, нюанси и десени!

Гланц за устни и лак в приятен нюанс

Какво да говорим - балсам за моментите, в които целувките са толкова страстни, че гланцът пада и трябва да го нанасяш отново и отново и лак за времето, в което твоят любим е отишал до близкия бар, за да ти вземе мента със спрайт и ти се чудиш какво да правиш, а именно: да правиш педикюра си още по-перфектен!

Райски сандали в етно стил

Няма какво повече да кажем, освен, че това са любимите ни обувки и обожаваме да ги носим както за разходка, така и за плажа!

Горнище/рокля за върху банския

За дните, в които сте цял ден на плажа, посрещате залеза и лекият бриз гъделичка, затова е хубаво рамената ти да са добре покрити!

Стилни и шантави слънчеви очила

В зависимост от собствения си стил, избери слънчеви очила, които отразяват твоята индивидуалност! Шантави рамки, или класически авиаторски - изборът е твой!