Автор
Woman.bg

7 модни марки, които трябва да добавите в гардероба си

Независимо дали сте непреклонни фенове на Versace или GUCCI, а във вашия гардероб осезаемо преобладават тоалети от конкретни марки, това не пречи да добавите към тях стилни тоалети от други, по-малко известни и нови, модни брандове, залужаващи не по-малко вниманието и любовта както на съвременните жени, така и на мъжете. Представяме на вниманието ви 7 от най-добрите модни брандове – фаворити и носители на множество престижни награди, сред които и на “оскарите“ в света на модата - наградите на Асоциацията на модните дизайнери на Америка.

Martina Spetlova


Изключително интересна и талантлива млада дизайнерка, която преди да се дипломира от престижния Central Saint Martins в Лондон през 2010 г., е следвала химия в Прага. Мартина започва собствен лейбъл през 2011 г., като нейните колекции са фокусирани върху експериментирането на цветове и текстил. Тоалетите й залагат на ръчната и оригинална изработка, а неин запазен знак е тъканата кожа. Специфичен стил на чешката дизайнерка е създаването на десени от кожа върху друга основна кожа в ярък цвят, промушвайки контрастна лента ту отгоре, ту отдолу.

Theo

Тео Декан и Оксана Денис са украински дизайнери, които стартират първата си модна линия специално за дами през 2014 г. Концепцията на марката е фокусирана върху три основни области: ярки цветове, прав и изчистен силует с елементи на деконструкция и ексцентричен арт стил.

Lily Ashwell

Дизайнерката стратрита първата си модна линия през 2012 г. с малка колекция от ретро-вдъхновени рокли и работно облекло. Всички тоалети се продават директно от марката в ръцете на купувача.

Adam Selman

Той започва кариерата си като дизайнер на костюми за звезди като Майкъл Джексън, Лейди Гага и Бритни Спиър, и оттогава насетне е демонстрирал шест колекции, представяни по време на Седмиците на модата в Ню Йорк. Ще го разпознаете и като човекът, който седи зад скандалната ефирна рокля на Риана по време на наградите на Асоциацията на модните дизайнери в Америка през 2014. От 2011 г. насетне Селман е създал над 100 бляскави тоалети за известни дами. Съвсем наскоро той отново бе отличен с награда на Асоциацията на модните дизайнери в Америка за 2016.

Loup

Създател на марката, основана през 2009 г., е дизайнерката Даниел Рибнер. Вдъхновена от парижкото изкуство, мода и филмови икони, тя вплита в едно класически натюрел и винтидж детайли с по-модернистични и екстравагантни форми. Думата "Лу" идва от френската "loup", в превод "вълк", а марката е любима на звезди като Блейк Лайвли.

Verdad

Мозъкът зад марката е модният дизайнер Луи Вердад. В проектите си той съчетава младежки шивашки шик с градска денди изисканост. Вердад се фокусира върху качеството, комфорта и "модерната показност".

Genuine People

Както подсказва името, марката живее чрез смел и творчески замах. Тоалетите са комбинация от елегантен женски силует и изчистени линии с подчертана изтънченост.