Автор
Woman.bg

7 модни комбинации, които трябва да имате в гардероба си

Сутрин всяка от нас се сблъсква с дилемата какво да облече - сменя няколко тоалета и накрая избира най-абсурдния от тях.

Ето защо е хубаво да имате няколко базисни комбинации от дрехи, които да стоят в гардероба "за всеки случай" и да можете да заложите на тях във всеки един момент.

Модният редактор на едно от най-четените женски списания - Marie Claire, разкрива кои дрехи си подхождат най-много и с тях никога няма да сбъркате в избора.

Бяла риза+черна пола/панталон

И въпреки че винаги ще ни напомня за заветния 15-и септември, като зрели жени трябва да признаем, че тази комбинация стои изключително елегантно. Хубаво е да имате в арсенала си една риза с дълъг и една с къс ръкав в бяло, както и класически черен панталон и пола със средна дължина в тъмния нюанс.

Женски вариант на костюм

Трябва да си признаем, че андрогенният стил винаги ни е изглеждал много секси! Ако и вие копнеете за него, то не пропускайте да се сдобийте с един класически женски костюм за официален повод, който елегантно да виси на закачалка, докато дойде неговият час да краси фигурата ви.

Тренчкот+каквото и да било

Намачкана рокля, неподходяща риза - всяка модна грешка би могла да бъде простена, стига да е прикрита с подходящия тренчкот!

Блуза с райе "бретон"+тъмни панталони/пола

Да живее истинският френски стил, който задължително съдържа в себе си блуза на райе! Бяло и тъмносиньо или бяло и черно в съчетание с тъмни дънки или панталони завършват този съвършен outfit.

Убийствена рокля+високи токчета

Най-очевидната от всички комбинации и все пак абсолютна класика, изящно асоциираща се с елегантност и стил.

Дънки+риза

С висока, с ниска талия, тип bootcut или skinny, дънките винаги изглеждат добре с риза. Това е комбинация, която можете да носите както за бизнес среща, така и за разходка в парка.

Плетен пуловер+пола

Плетеният пуловер в комбинация с пола никога няма да излезе от мода - удобно, леко ретро, но винаги класно и женствено.