Женското приятелство е сложно нещо - често то е съпътствано от интриги, предателство и лицемерие.

Ние обичаме да се съравноваваме помежду си, да правим коментари, да имаме собствено мнение относно Нейното гадже, Нейните избори и изобщо...Нейния живот.

Приятелката, която пътува

Тя има прекрасен Instagram, който нямате търпение да отворите сутринта в метрото. За своите години е обиколила повече страни от майка ви, виждате се два-три пъти в годината и сте почти сигурна, че никога няма да се завърне в България за постоянно.

Приятелката, която трябва да скъса с гаджето

Обсъждали сте го поне десет пъти и тя много добре знае кое е вярното решение, но така и не е скъсала с него и постоянно ви звъни, за да се оплаква от Него.

Глупавият начин да прелъстите мъж

Приятелката, която има дете

Тя вече мисли за памперси, има други грижи, почти не излиза от вкъщи и рядко се чувате. В същото време обаче се радвате с нея на първото зъбче и се надявате някога и вас да ви застигне такава радост.

Приятелката, която копира всяко ваше действие

Може би защото не е открила себе си все още или защото се чувства неуверена, но тя гледа от вас и това си личи. Онези обувки, за които й говорихте, вече са нейно притежание, само че в червен цвят.

10 знака, че е време да скъсате с него

Приятелката, за която говорите зад гърба

Част сте от една компания и затова често се случва да я обсъждате зад гърба й. Въпреки че не одобрявате държанието й, винаги бихте й помогнали в лоша за нея ситуация и реално й мислите доброто.

Приятелката, която живее в друга държава

Въпреки че е заминала, се чувате всеки ден и имате толкова теми за разговор, колкото нямате с никоя друга. Не я усещате далече и дори си правите планове така, че да можете да сте вкъщи и да се чуете по скайп.