Автор
Woman.bg

6 типа мъже, които ще ви разочароват в леглото - II част

Продължение.

Спорносексуален

Спорносексуалният мъж ще ви научи да си правите готини селфита, но не очаквайте нищо повече от него.

Британският журналист Марк Симпсън, автор на термина "метросексуален" реши, че това не е чак толкова актуално днешно време. Той нарича новото течение сред мъжете "спорносексуално", включвайки в термина едновременно три характеристики - спорт, порно и секс. Спорносексуалният мъж за разлика от метросексуалния е по-загрижен за това как да се съблече, а не да се облече красиво. Именно затова спортът, диетите и Instagram са първи приятели на тези красавци. Спорносексуалният мъж не може да живее без лайкове и възторжени коментари. При това изобщо не го интересува дали почитателите му са жени или мъже. Най-голямото му желание е да бъде обичан за красотата си и плочките на корема. Но докато той си прави селфи в съблекалнята на фитнеса, психолозите бият тревога.

Според специалистите това е тежък случай на нарцисизъм. Такъв мъж може да започне връзка просто за едното селфи заедно. Въпреки култивирания си сексапил той на последно място се интересува от секс. По-скоро може да прояви интерес към самозадоволяването. Въпреки това не бързайте да късате с този разголен хубавец - с негова помощ можете да предизвикате завист у виртуалните си приятели или да ядосате бившия си.

Вечния сваляч

Свалячът ще ви очарова с умението си да се изразява, но едва ли ще стигнете до секс.

Съвременните свалячи вече не тичат подир фустите по барове и кафенета, както едно време. Пренесли са се в едно по-безопасно пространство - различните сайтове и приложения за виртуално общуване. Там прецизно изучените прелъстителни фрази звучат още по-красиво. Лесно ще разпознаете сваляча в интернет. Той ще се отличава с неестествено правилни реплики и ще ви засипва с изискани комплименти на всеки три минути. Но вие като реална личност едва ли ще го интересувате. За него запознанствата и свалките са спорт, източник на адреналин.

Не разчитайте да започнете връзка с него - той иска да пробва занапред още много варианти. Нещо повече - съвременните "казанови" често не стигат дори до секс за една нощ. За тях е по-важен самият факт, че събеседничката е "клъвнала". Според психолозите тези мъже са изключително невротични. Те не търсят любовен партньор, а само възможност да си докажат, че заслужават женско внимание. Тази тяхна нужда е ненаситна, затова и броят на момичетата, с които общуват, е безкраен.

Ако решите с цел благотворителност да повдигнете самочувствието и самооценката на такъв мъж, смело отидете на среща с него. Само не си правете планове за страстна нощ или романтична връзка.

Почитател на секс-тренинги



Почитателят на секс-тренингите ще се интересува само от оргазма ви и безупречната си техника в леглото.

На секс-тренинги ходят основно жени, но има и малък брой мъже, които също целят да достигнат професионални висини в тази сфера. Такъв мъж ще ви порази с количеството интересни секс-играчки, които притежава, ще търси умело G-точката ви и ще ви предложи да смените 30 пъти позата за един акт. Ще направи всичко, за да ви достави удоволствие и да получите дългоочаквания си оргазъм. Но подобно съсредоточаване върху секса го прави твърде формален и безчувствен. Мъжът просто иска да получи отлична оценка по предмета, който е изучил толкова добре. Жената при това се чувства като опитно зайче. Няма нищо лошо в това човек да се образова сексуално, но подобни тренинги довеждат секса до абсурд и изместват напълно духовната му страна. А за женския оргазъм тя е особено важна.