Автор
Woman.bg

6 типа мъже, които ще ви разочароват в леглото - I част

Вече отдавна не е актуално да мечтаем за храбър моряк или красив водопроводчик. Светът се върти около социалните мрежи, селфитата и безплатния wi-fi, навлизаме в нова ера на мъжкия сексапил. Нека проучим какво ни очаква в леглото с представителите на новото интернет-поколение.

Успешно спечелената борба за равенство на половете си има и странични ефекти. Сега жените могат да си позволят да заемат ръководни длъжности, докато мъжете нямат нищо против да бъдат нежни, беззащитни и... много красиви. Според психолозите твърдите мъжки качества вече не са толкова търсени, признаците за успех и доминантност на мъжа са се променили. Какви мъжки типажи са се появили и дали са толкова привлекателни, колкото изглеждат на пръв поглед?

Инфантилен

Инфантилният мъж ще ви изненада с романтика и нежност, но ще ви остави да скучаете в леглото.


Вече кой ли не е писал за инфантилизма на съвременните мъже. Но как се проявява вдетинеността в сексуалната сфера? Не, мъжът-дечко не спи с плюшено меченце. Просто в сексуалния му живот често присъства една особеност, наречена от психолозите "комплекс мадона-блудница". Този синдром е нещо нормално за подрастващите момчета, които все още не разбират как може да обичат и да желаят един и същ човек. Затова често се случва да обичат едно момиче и да изпитват сексуално влечение към друг човек или просто друго нещо - например порнофилми. Ако човекът с възрастта така и не достигне психологическа сексуална зрялост, тази раздвоеност ще си остане с него цял живот.

При контакти с инфантилен мъж ще ви се струва, че той просто е срамежлив и нерешителен в леглото. Страстта и сексуалната активност на партньорката ще предизвикват у него само страх и отвращение. Двойните стандарти често тласкат инфантилните мъже към изневяра, тъй като с любовницата те могат да си позволят всякакви удоволствия. Те подсъзнателно асоциират секса с нещо срамно, а любимата им е за тях едно чисто и невинно, почти безполово създание. Тъжно, но единственият начин да събудите страстта на инфантилния мъж е да се разделите с него и да му станете любовница.

Хипстър

Хипстърът ще ви порази с богатия си вътрешен свят и креативността си във всичко, освен в секса.

Небрежната прическа, очилата с дебела рамка и стилната брада го правят невероятно секси. Освен това хипстърите имат толкова богат вътрешен свят и оригинален поглед върху нещата. А какви дълбоки мисли само изказват в интернет! При среща на живо обаче всички тези привлекателни атрибути се оказват прах в очите. Според психолозите обикновено с брада ходят достатъчно амбициозни мъже, които не са уверени в собствената си мъжественост. За хипстъра е по-важно да изглежда някакъв, а не да бъде такъв. Именно затова съжденията му често са повърхностни, а чувствата - фалшиви. Този самовлюбен псевдоинтелектуалец едва ли ще се окаже добър любовник. А не му и трябва - най-много да има повод да напише още един замечтано-красив статут на сутринта. Ако вие не сте почитател на същата субкултура, по-добре стойте далеч от хипстърите и си запазете нервите и самооценката.

Метросексуален

Той ще ви привлече с поддържания си външен вид, но лесно ще ви зареже, ако естетическите му вкусове се променят.

Този тип мъже вече са класика за съвременната епоха. Излъскан от глава до пети, той не може да не ви направи впечатление. Проблемът с това конте обаче е, че той всъщност почти няма нужда от друго човешко същество освен себе си. Е, ако постоянно се възхищавате на божествената му красота, може и да ви изтърпи. В леглото той ще е внимателен, нежен, изискан. Но дори и най-малката бенка, която му се стори на неподходящо място по тялото на партньорката, ще го накара да сложи край на връзката. Тези красавци често са прекалено педантични и гнусливи, което по правило е като студен душ за страстта.

Ако сте се влюбили в такъв изискан типаж, бъдете готови постоянно да правите жертви за тази връзка, без да получавате нищо в отплата. И изучете по-обстойно техниките на оралния секс - метросексуалните мъже много си падат по такива неща.

Очаквайте продължение.