Както сигурно знаете, модата е циклична. В най-новите колекции и актуални вечерни тоалети вече от доста време се забелязват фасони в стила на Златната епоха на Холивуд – 50-те и 60-те години.

А тази година ежедневният casual-стил се диктува от модните течения от 90-те. Спортният шик стана хит за сезона пролет-лято и изглежда ще остане в сила поне до края на годината.

Четете още: 10 водещи блога за мода - Personal style

Кои модни течения от 90-те са се върнали на мода? Съставихме специално за вас Топ-6 на най-печелившите носталгични решения.

Кроп-топ

Много хора са се отегчили от този модел – кроп-топове се срещат сигурно във всяка една лятна колекция. Късата тениска или блуза беше супер популярна през 90-те, но след години най-вероятно ще я асоциират с 2014 година.

Четете още: Back to the 80's с Джесика Алба

Днес можете да носите кроп-топ както с класическа строга пола, така и с дънки или шорти. Ако не искате да показвате голо коремче, облечете пола или панталон с висока талия.



Гащеризон

Навремето гащеризоните бяха ужасно популярни. От друга страна този модел все така не може да се похвали с устойчиви позиции в модните течения. Гащеризонът беше актуален за кратко време, може би не повече от година. Ако харесвате гащеризони, сега е моментът да поносите такъв – не се знае докога ще остане на мода.

Четете още: Ким отслабна и показа новото си тяло в гащеризон за 3000 долара! (снимки)

Няма значение дали е „торбесто“ широк или втален – комбинирайте го с лека блузка или кроп-топ и ще получите идеално съчетание в стила на 90-те.



Големи логота

Модата през 90-те до голяма степен наподобяваше реклама върху дрехи. Огромните лога по тениските бяха истински бум през онези години. Сега големите принтирани марки са елемент на модния спортен шик.

Четете още: Всички обичат тениската YSL

Не се страхувайте да подчертаете любовта си към определени фирми и смело носете потници и тениски с логота.

Очаквайте продължение.