Не всяка жена би могла да се похвали с огромен бюджет за пазаруване на дрехи и аксесоари.

Не винаги е нужно обаче да имате подходящото яке за подходящите обувки, а просто да знаете как да съчетавате правилно макар и малкото дрехи, които имате.

Днес ще поговорим за това как да вдъхнете нов живот на базовите елементи в гардероба си:

Едноцветна тениска

Замисляли ли сте се някога, че бихте могли да я носите с пола-молив, освен с любимите си дънки? Така можете не само да прикриете няколко излишни килограма, но и да си създадете един уникален елегантен силует.

Сандали на висок ток

Те са подходящи както за онази невероятна лятна къса рокля, така и за модерни разкъсани дънки. Можете дори да носите онези сладки черни сандали с тънка каишка от бала си, които никога повече не сте дръзнали да сложите.

Блуза в райе

Най-добрият урок по стил се състои в това да съумеете да комбинирате правилно принтове, научите ли се на това, ще имате една съвърпена визия! Блузата в райе - базова за всеки гардероб, бихте могли да комбинирате с пола с флорални мотиви или на точки. Просто положете една върху друга дрехите и се оставете на собственото си усещане за красота.

Широк пуловер

Подобен вид пуловер можете да носите не само с дънки, но и с пола и да изглеждате като излезли от класация за най-впечатляващ стрийт стил. Дългата пола никога не излиза от мода, както и памучният пуловер с ефектен надпис.

Тениска-рокля

Дългата тениска винаги може да ви свърши добра работа, особено ако решите да я носите като рокля с тънък колан. За по-елегантно усещане изберете дълъг блейзър без ръкави, с който да завършите визията си.

Бели дънки

Майка ви ги е носила, по-голямата ви сестра също, както и вие преди десетина години, и те все още са актуални! Ескпериментирайте и се облечете цялата в бяло и ще осветите цялата стая, където и да се появите.