Важно е при избора си на дрехи да имаме предвид собствените си предимства и недостатъци и да се съобразяваме с тях.

С помощта на няколко прости модни трикчета бихте могли да постигнете огромен ефект и да подчертаете по такъв начин силните си страни, че недостатъците да избледнеят.

Ако имате...тънка талия

Изберете рокля, която се разкроява точно в зоната над пъпа, за да подчертаете именно талията, която толкова харесвате. Кой е казал, че жените с извивки нямате право да носят изрязани рокли? Точно този тип дреха подчертава предимствата на фигура тип "пясъчен часовник".

Ако имате...нежни ключици

Тогава със сигурност сте късметлийка, защото това лято блузите с паднало рамо са абсолютен хит! Те ви идват на помощ, за да накарат всеки, който ви погледне, да се фокусира върху най-нежната част от тялото ви - ключицата. Сексапилът е леко загатнат, а красотата на всяка част от тялото е издигната в култ.

Ако имате...красиво лице

Когато се замислите за най-привлекателната част от вашето тяло, моментално се сещате за лицето? Тогава за вас е важно да овладеете изкуството на грима и по-конкретно на съвършената очна линия! Можете да приковете погледите към горната част на тялото си с леко загатнато деколте и да се чувствате секси и неотразима.

Ако имате...безкрайни крака

Изберете интересна дреха с изрязани елементи на точните места, като тази рокля с цепка. Няма нужда да носите кой знае колко къса пола и да се чувствате неудобно, достатъчен е леко загатнатия сексапил в детайлите.

Ако имате...хубав бюст

Харесвате гърдите си, но не обичате да изглеждате пошло? Тогава инвестирайте в най-добрия сутиен, който да ги държи на мястото им, и заложете на V-образно деколте, което да открива точно толкова от гърдите ви, колкото е нужно.

Ако имате...секси дупе

Ако сте от дамите с пищни секси задни части, заложете на тясна пола, като балансирате с широка блуза или риза. Полата-молив също трябва да бъде задължителен елемент в гардероба ви, особено за бизнес срещи и изтънчена атмосфера.