Сигурни сме, че стилното ви Аз няма търпение да се домогне възможна най-скоро до целия спектър от пролетни аксесоари – от красивата чанта в малки размери, която може да се носи с всичко, до ярките цветове на шаловете и рамките на очилата.

Предлагаме ви 5 типа аксесоари, чието присъствие в гардероба ви намираме за напълно задължително.

И това е така, не защото сме се взели за големи модни консултантки, а заради уникалното свойство на тези модели да внасят настроение и закачливост на осанката ви. А пролетта го изисква!

Гладиаторски токчета

Като чуете за Гладиаторки сигурно си представяте онези сандали с каишки до коляното, които са толкова демоде. Ние имаме предвид съвсем друг тип обувка, а именно елегантен сандал на висок ток, опасан с каишки, но само до глезена. Този модел стои много изискано и елегантно и е прекрасно решение за топлите пролетни дни.

Клъч, който може да се носи с всичко

Малката, елегантна чантичка, която се носи в ръка излиза от рамките на своята предимно вечерна употреба, за да внесе нужната доза шик на ежедневната визия. В нея има достатъчно място да носите мобилния си телефон, ключовете, червилото, кърпички и малко портмоне с пари. Ако подберете и красив десен и цвят на клъча, тогава ще можете безпроблемно да го съчетавате с почти всичко, което облечете.

Ярък шал

Цветен и смел е шалът на пролетта. Той идва, за да освежи визията, за да предизвика въображението и да преобрази всеки тоалет. Замислете се, най-лесният начин да направите страхотно стилно впечатление, облечена само в бели дънки и бял топ, е като разчупите с цветен аксесоар.

Очила с отразяващи стъкла

Да, голям хит са напоследък. И именно поради тази причина много дами предпазливо отдръпнаха ръцете си от тези модели слънчеви очила. Нашият съвет към всички тях е да купуват смело отразяващи очила, но да избират нестандартни модели, различни от авиаторките, например.

Колие в пастелни цветове

Ментово зелено, люлаково, млечен крем... Все красиви и примамващи имена за цветове. Подайте се на изкушението им и ги окачете на врата си под формата на красиво колие. Носете подобни бижута с едноцветен топ или рокля, за да подчертаете красотата им и за да не заприличате на шарено великденско яйчице.