Понякога красотата и грацията, на които се наслаждаваме по време на ревютата на Victoria's Secret ни изглеждат постигнати с много работа и при жестоки за моделите условия, но всъщност истината е малко по-различна.

Някои от най-красивите дами споделят за работата си изненадващи факти, които ни напомнят, че те са обикновени хубави жени със семейства и успешна кариера. Ето какво научихме от ангелите на Victoria's Secret:

1. Victoria's Secret позволява на моделите си да излизат в майчинство, след което да продължат да дефилират.

"Много исках да забременея, още когато бях на 20 и затова бях притеснена, че вече съм на 26 години, а все още нямам деца. Бях убедена, че съм закъсняла и затова поисках една година почивка от работата си с Victoria's Secret. Много съм благодарна, защото получих разбиране. Компанията се съгласи да замрази договора ми за една година, след което да ме приеме отново, така че да имам нужното спокойствие да създам семейство и да не се тревожа за кариерата си.“ споделя Алесандра Амброзио

2. Някои от красавиците се запасяват с картофки и сандвичи зад кулисите

"Всеки ден съм на различно място, пътувам постоянно и нямам никакво време да си приготвям храната. Честно казано, вчера обядвах в McDonald's и вечерях пица и нямам намерение да променям стереотипа си.“ признава Кара Делевин през 2012 година.

3. “Всяка дама може да изглежда като нас по бельо“

Ерин Хедъртън, която от три години не е част от Vitcoria's Secret, споделя за това как се е чувствала в началото на кариерата си:

"Спомням си как след второто ми шоу ми казаха, че трябва да отслабна. Известно време след това просто се взирах в храната, бях толкова гладна и знаех, че не бива да ям. Осъзнах, че не мога да се справя с това. Не мога постоянно да показвам тялото си пред толкова много жени, които изглеждат прекрасно и винаги повтарят, че всеки може да има божествено тяло.“

4. Присъствието на клана Кардашиян по събитията е строго забранено

Миналата година бе дебютът на Кендал Дженър във Victoria's Secret и тогава тя забрани на семейството си да идва, което дълбоко засегнало сестра й Кайли. Тогава Кендал обясни:

"Ако сестра ми е на първи ред в публиката това би ми попречило, защото ще отнеме вниманието от мен и от това, върху което толкова съм се трудила сама.“

5. Всъщност понякога зад учтивата усмивка стои много гняв

Миналата година, след като бе отстранена от шоуто, заради Кендал Дженър, Джордан Дън сподели, че се чувства много по-добре далеч от Victoria's Secret.