Една от симпатичните страни в живота на необвързаната жена е онази свобода, която усеща, излизайки с различни мъже. Но когато се появи някой, който има всички шансове да плени сърцето й, тя би направила всичко възможно, за да го спечели, прилагайки различни тактики. Някои избират да бъдат недостъпни за по-дълго време, други разчитат на фаталната си природа, която ги кара да взимат импулсивни решения и не ги спира да предприемат следващата крачка след приятните разговори, а именно секса, на съвсем ранен етап. Например на втора или трета среща. Как да разберем, че той е повече от приятно впечатлен от уменията ни в леглото и би ли повторил отново и отново това страстно изживяване? Просто трябва да наблюдавате следните няколко неща:

1.Ако заспи веднага след секса

Колкото и нелогично да ви звучи, това е комплимент за вас. Ако сексът с вас го е изтощил и той има нужда от хубав дълбок сън след това, то със сигурност сте го направили щастлив и той е готов да повтори акта с вас още много пъти.

2.Ако той е готов да направи всичко, за да ви получи отново на секундата

Един мъж би направил всичко и би минал през всякакви препятствия от физически характер, за да прави секс с вас отново, ако първият път е бил обещаващ. Половият акт е най-силната притегателна сила, която жената може да използва, за да спечели представител на противоположния пол.



3.Не спира да се усмихва след секс

Защото е щастлив. Кой не би бил след няколко разтърсващи оргазма?

4.Не бърза да минете от любовната игра към съществената част

Той знае, че си заслужава да забави крачка, защото след това сексът ще бъде още по-страстен и иска да се наслади на всеки миг с вас. Той е пленен от вас и определено е очарован от уменията ви в леглото.

5.Секс маратонът с вас сякаш е безкраен

Ако правите секс няколко пъти един след друг, то можете да бъдете горди от себе си. Обикновено сексът изтощава мъжете и често им отнема известно време да се възстановяват след това. Но ако той е готов за следващия рунд само няколко минути по-късно, това е доста впечатляващо.



Четете още: От холерик до меланхолик - какъв секс му е нужен?