Автор
Woman.bg

5 желания на влюбените преди да станат родители

Влюбените двойки по цял свят искат да се почувстват стабилни както финансово, така и емоционално преди да предприемат крачката да станат родители.

Сред класацията за "Най-желани неща преди бебе" първо се забелязва стремежът на партньорите да узаконят връзката си и да осъществят мечтаната брачна церемония.

На второ място по значение, а за някои дори и на първо, е притежанието на собствено жилище, в което новото семейство спокойно да се устрои и да отгледа наследниците си.

Желание номер три са голям брой пътувания, купони и забавления преди семейните морета, които вървят в комплект с купища лопатки, надуваеми басейни и пясъчни замъци.

Четете още: За какво се карате с половинката?

Завършеното образование също е сред приоритетите на двойките преди да допълнят семейството си с още един член, а околосветско пътешествие е тайната мечта на дамите преди да станат майки и да забравят за дългите пътувания чак до пенсиониране.

Сред скритите мечти на бъдещите майки са и задържането на теглото и дори отслабване преди сигурното напълняване по време на бременността, а също и достатъчно финансови възможности, с които да си позволят бавачка поне за първите три години след раждането на наследника им.

Дами, бихте ли добавили някое желание към изброените?

Четете още: Младите правят малко секс