Съветваме ви да заложите на лек грим за ежедневената си зимна визия. Бъдете уверени в собствената си красота и неустоима усмивка и пръскайте положителна енергия всеки ден!

Дневният грим не трябва да отнема много време. Само с няколко основни стъпки ще имате безупречно лице и то само за пет минути.

Използвайте малко количество коректор, за да прикриете тъмните кръгове. Нанесете го с потупване, вместо с разтриване. Може да използвате четка, гъба или пръстите си. За ежедневен грим изберете цвят, който е много близък до естествения тен на кожата ви.

Ако искате да имате свеж и естествен вид, използвайте сенки за очи в неутрални, пастелни цветове.

Четете още: Грим за всеки ден (видео)

Ако пък предпочитате да подчертаете очите и те да изпъкнат, изберете очната линия или молив за очи. Нанесете само върху горния клепач!

Заложете на свеж блясък с малко руж или бронзант. Сложете завършващ щрих на сутрешната си визия с малко безцветен или прасковен гланц за устни.

Бъдете подредени и организирани. По този начин няма да губите време рано сутрин в търсене на четката за руж или молива си за очи и ще успеете да се гримирате за не повече от 5 минутки!

Предлагаме ви пет страхотни видео урока, които да ви послужат за вдъхновение:

Телесно червило и секси поглед:

Заложете на розови нюанси:

Красив ежедневен грим с блясък:

Нежен грим за романтични момичета:

Бъдете смели с лилав нюанс червило:

Четете още: Грим в земни нюанси