Спорът дали модата се счита за вид изкуство е стар колкото света, но когато модата сама по себе си е артистична, тогава комбинацията е абсолютно впечатляваша!

Предлагаме ти 5 модела пролетни обувки, които ще ти напомнят с всяка крачка, че пролетта е дошла!

Флоралните мотиви на тези обувки не са изцяло претенциозни – в тях има и черен елемент, което ги прави подходящ и за вечерна черна рокля, например.Тънкото токче ги прави достатъчно официални. Металните закопчалки със златен блясък пък внасят edgy елемент.

Пеперудените криле на тези обувки ги правят изключително нежни, в същото време закачливи. Всяка жена би се чувствала като истинска приказна фея с подобен вид обувки!

Тези сандали на Vivian Westwood са точно това, от което се нуждаеш в прохладните пролетни вечери, когато излизаш на клуб. Връзките и спираловидното завръзване внасят закачлив елемент, като ги правят истинско произведение на изкуството.

Като всяка година, платформите отново са на мода. За да внесат допълнително „момичешко“ настроение, тези сандали са подправени с широка панделка в подходящия цвят и те се превръщат в едно бижу.

С тези обувки ще се чувстваш и доста удобно, тъй като токчето им е сравнително дебело. Отдолу пък са закрепени с малка платформа, което ги прави доста по-стабилни.