Американско женско списание представя причините, заради които е хубаво да организирате сватбата си именно през есента, изживявайки една истинска приказка в златно, червено и тъмнокафяво.

1. Защото ще е уютно

На твоята сватба определено ще се усеща есенният уют и настроение, ако част от напитките, които се сервират са топли. Така например би могла да сервираш чай с ром за едно изтънчено аристократично усещане.

2. Защото вариантите за украса са многобройни

От малки тикви в стил наближаващия Хелоуин, до разноцветни листа и свещи по масите, вариантите са многобройни и ще създадат една уникална атмосфера.

3. Защото къса сватбена рокля+боти стои много секси

Същото се отнася и за шаферските рокли, които ще стоят изключително ефектно, комбинирани с боти до глезена в подходящ кремав цвят. Ще имаш и възможността да носиш сексапилни жартиери на сватбата си, не само по задължение, включено в сватбения ритуал.

4. Защото меденият ви месец може да бъде в планината

Казват, че хората се делят на два типа: принадлежащи към морето и такива, които принадлежат на планината. Ако и ти обичаш да се гушиш пред огромна камина до любимия, то вашата дестинация за меден месец определено е планина. Ето защо логично е сватбата ви да се състои през есента или през зимата.

5. Защото подаръците за гостите могат да бъдат креативни

Вместо шоколадчета или кърпички с монограм, би било много подходящо да подарите на гостите си малки бурканчета с мед, декорирани с есенни листа.