Мислите, че в порнофилмите няма нищо хубаво? Сигурно просто не ги гледате правилно.

Можем да ви изброим пет неща, които да научите от актрисите в пикантните филми за възрастни.

Повече емоции

Порното е разновидност на актьорското майсторство. Пренесете еротичния опит от филмите в спалнята си. Станиславски може да не ви повярва, но партньорът ви ще се хване. А вие самата ще сте в приповдигнато настроение и ще възприемате нещата много по-ярко.

Пълна разкрепостеност

В порнофилмите актрисите показват всичко. Абсолютно всичко. И въпреки че става дума за филм, създават впечатлението, че изобщо не ги интересува как изглеждат. Пробвайте да направите същото вкъщи, без да се замисляте за целулита си и за „по-хубавия“ си профил. Ще ви хареса!

Четете още: Сутрешният секс = гладка кожа и привързаност


Игривост

Всяка една порносцена започва с флирт, независимо дали героите са водопроводчик и клиентка или преподавателка и студент. В нито един порнофилм актьорите не започват акта просто така. Обърнете внимание на това, играта им нажежава атмосферата и подготвя зрителя за предстоящия процес. Пробвайте да започнете секса с флирт – така всичко ще е много по-интересно.

Атмосфера

В студиата за заснемане на порнофилми работят професионални декоратори. Дори ако по сюжет сцената трябва да се случи в бабиния апартамент, атмосферата подтиква героите да правят секс въпреки всичко. Добавете малко еротични елементи в интериора – свещи, плодове, хубави чаршафи... Както знаете, истината се крие в малките детайли.

Прелюдия

Много хора смятат, че порнофилмите се снимат основно за мъже, които обичат веднага да преминават към акта. Не е така – в хубавите филми се обръща особено внимание и на предварителните ласки. Започнете процеса бавно, за да постигнете най-добър резултат!

Четете още: Най-добрите моменти за секс


Тайните на порноактрисите:

1. Гъвкавост. Развийте гъвкавостта си и ще можете да практикувате редица интересни пози.

2. Неуморност. Понякога човек остава с впечатление, че порноактрисите са същински спортистки или гимнастички. Може и да не е така, но издръжливостта привнася в акта нови интересни усещания, достъпни само за физически подготвени хора!

3. Естетика. Порноактрисите се движат красиво, най-добрите могат да заслужат овации само с едно отмятане на косата. Можете да развиете собствената си грация, като се запишете на танци. Партньорът ви ще оцени придобитите ви умения.