Днес се случи нещо, което ни накара да обърнем особено внимание на избора на парфюм за офиса. Една от дамите от екипа на Woman.bg се появи на работа в характерното си весело сутрешно настроение, което бе силно ароматизирано от иначе прекрасен, но много силен аромат на Karl Lagerfeld.

Самата тя трудно понася силния аромат (който не се разпръсква из целия офис, да не помислите, че се е изкъпала в парфюм). Но със сигурност не би повторила този си сутрешен ритуал.

За никого не е тайна, че силните аромати са предимно вечерни и някак се бият с енергичното и семпло ежедневие. Но и най-добрите правят грешки, нали така?

Ето 5 предложения за елегантни и ненатрапчиви дневни аромати, които можете да носите на работното си място, на среща с клиенти, на лекции... Бъдете спокойни, че с тях няма "да бръкате в носа" на околните, а и на себе си, разбира се.

Donna Karan Cashmere Mist

Аромат класика, който съществува от 1994-та. Парфюмът е подходящ за всички дами, които харесват мускусови нотки. В него се усещат още жасмин, бергамот, лилия и кехлибар.



Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Ароматът спада към плодово-цветната категория и е толкова нежен, че дори хора с много чувствително обоняние няма да бъдат подразнение от него. Daisy Eau So Fresh е един от най-добрите варианти за избор на парфюм за работното място. В него се усеща микс от деликатни зелени нотки, малина и грейпфрут. В сърцевината на аромата се носят жасмин, виолетка и роза, а базата е поверена на мускус, синя слива и кедър.



Banana Republic Wildbloom Vert

Още един лек цветен аромат, подходящ за офиса. В него ще усетите вилотека, ябълка и круша, гардения, магнолия и прасковен цвят. Базата носи ухание на сандалово дърво, мускус и кокосово дърво.



L’Eau D’Issey на Issey Miyake

Класически аромат, комбиниращ флорални, дървесни и мускусови нотки за един малко по-рязък аромат. L’Eau D’Issey е деликатен и чист като ухание. В него ще усетите фрезия, лотус и роза. В сърцевината си ароматът напомня османтус и лилия, а базата смесва кедър, сандалово дърво и мускусен слез.



L’Eau Par Kenzo

Цветен аромат, който ще оставя след вас нежна и свежа диря. Първо се усещат нотки на мента, портокал и зелен люляк, след това разцъфва сърцевината на аромата с водна лилия, розов пипер, почиващи върху основа от ванилия и сладък мускус.