Колкото и изкусително да ви се струва да правите секс в самолета, на бюрото на шефа или на публично място, последиците могат да бъдат плачевни.

Разбира се, вие имате последната дума, но в тази статия ще ви представим няколко секс-идеи, които е по-добре да не осъществявате. Наистина!

Еротична асфикция

Душенето по време на оргазъм – да, и такива забави се практикуват – може да се окаже фатално. Спомнете си печалната история на актьора Дейвид Карадайн – първо се е снимал във филм на Тарантино, а после е бил намерен гол и мъртъв в гардероба на хотелската си стая. Заслужава ли си риска?

Четете още: 6 варианта на ''кучешката'' поза

Секс без предпазни средства с нов партньор

Дори ако и двамата редовно ходите на прегледи, а вие пиете като по часовник противозачатъчни хапчета, съдбата пак може да ви изненада. Десет минути еуфория могат да вгорчат цели дни от живота ви, не го забравяйте.

Секс пред камерата

Една от най-популярните фантазии. Като цяло е чудесна идея, но само до момента, в който се разделите с партньора... и той реши да публикува общите ви интимни кадри в интернет. После ще има да се обяснявате пред колегите и родителите си.

Орален секс зад волана

Разбира се, много ще е благородно от ваша страна да зарадвате с нещо шофьора... но нека бъде с шоколадче или с весела песничка, а не с минет. Изключително опасно е мъж, управляващ цял тон метал, да не се владее – при това ще е опасно не само за вас двамата.

Четете още: Високите токчета „възбуждат“ мъжете


Пренебрегване на хигиената

Анален секс, после вагинален, после орален, после същото в обратен ред и без смяна на презерватива – това е най-ужасния възможен сценрий. Е, освен ако не си мечтаете за инфекция ...