Перфектния дом не се отличава с луксозни мебели и скъпи предмети. Удобството на дома не се определя според бюджета, а според вкуса.

Тези 5 неща в дома ви ще ви покажат, че удобното и модерното могат да вървят заедно:

Перфектен матрак

Няма нищо по-важно от матрака на който спите всяка нощ. Това е единственият предмет в дома за който не трябва да пестите пари. Отделете време и тествайте няколко вида, докато не откриете този, който ви е най-удобен за тялото.

Четете още: La Casa Azzurra - Уникалния дом на Патрис Гучи

Произведение на изкуството

Би трябвало да има поне една картина или скулптура, която да отразява вашата личност. Картината или сувенира не трябва да са скъпи, а да напомнят за красиви спомени или история свързана с вас.

Цветя в дома

Зеленината е важна за вашия дом и по други причини. Не само че ще подобрят качеството на въздуха, но и ще изпълнят пространството с топлина и уют. Това е особено полезно, ако живеете в малък апартамент. Не се страхувайте да поставите цветята във всяка точка на дома си.

Полица за книги

Това е стена за безкрайни декоративни възможности и определено е мебел, която всеки дом трябва да има. Въпреки това, добрата организация е ключът към успеха Освен любимите книги не се притеснявайте да добавите няколко сувенира, рамки със семейни снимки, дори свещи. Избягвайте трупането на всички книги на рафта.

Кът за релаксация

Всеки дом би трябвало да има спокойно кътче за отдих. Изберете си някое кътче в дома, което да приспособите за спокойно отпускане с хубава книга, чай или кафе. Нуждаете се само от един фотьойл, масичка за кафе, няколко книги и топло одеяло.

Четете още: Чаровен апартамент в Париж

Последвай ни в Pinterest