IKEA е основното място за пазаруване както на мебели, така и на аксесоари за дома, както в България, така и в цяла Европа.

Днес английското списание Better Homes and Gardens прави селекция с най-красивите и популярни в момента неща, с които да се сдобиете, за да придобие домът ви един уникален есенен облик.

Маса в дързък цвят

Време е да разнообразите малко интериора с маса или стол в дързък цвят. Ние препоръчваме оранжев или жълт цвят, типично в тона на есента.

Органайзер за пликчета

Може да ви се струва като ненужна придобивка, но всъщност ще ви спести доста усилия, ето защо е хубаво да се сдобиете с такова.

Столче за библиотека

Вече сте си направили една стилна и стабилна библиотека, но можете ли с лекота да стинете до всяка книга, без помощта на по-високия ви любим?

Изчанчена ваза

Няма нищо по-хубаво от един различен и прекрасен аксесоар във футуристичен стил за вашата маса. Бъдете креативни и не се задоволявайте с малкото - бъдете дръзки, за да правите впечатление!

Комплект за баня от бамбук

Отскоро банята започва да става все по-персонализирана, като можете да сложите в нея както живи цветя като орхидеи, така също и красиви кутии или комплекти от органични материали. Ние предлагаме такъв от асортимента на IKEA, направен от бамбук.