Pandora Radio

Четете още: Мобилни приложения за дами с вредни навици

С помощта на това приложение ще можете да си съставяте индивидуални плейлисти, съобразени с вашия музикален вкус. Това е безплатно лично радио, слушането е ограничено до 40 часа месечно. Ако пък платите само 99 цента, можете да слушате неограничено време. Платената версия предлага и възможност да създавате собствени радиостанции, да отбелязвате любимите си песни, да купувате песни и да споделяте линкове с приятели.

Shazam

Четете още: 4 приложения, които ще ви помогнат да организирате гардероба си

Ако често ви се случва да чуете някоя песен, чието име не знаете и няма кого да попитате, свалете си приложението Shazam. Достатъчно е да го включите и да доближите телефона до колонките. Приложението ще намери не само името на песента, но и изпълнителя и албума, от който е тя.

TuneWiki



Две в едно – радиоплейър, разпознаващ текстове. Приложението е просто задължително за почитателите на караокето. В огромния списък песни можете да видите текста, да чуете самата композиция и да я закупите чрез радиото. Поддържа се и търсене на песен по текст, което е удобно, ако някой припев упорито ви се върти из главата.

Adaptunes



Удобно приложение, което адаптира силата на звука към скоростта ви на движение. Вече не е нужно да регулирате звука при тичане или пътуване с кола или метро – Adaptunes ще направи това вместо вас.

Top 100s by Year



Приложение за меломани, които обичат не само да слушат музика, но и да обогатяват музикалната си култура. Тук ще намерите огромна база от стотици световни хитове по години, започвайки от 1947 г. За най-любознателните е предвидено търсене на песни по година, преглеждане на пълните списъци и прослушване на избраните тракове.

Приложението е синхронизирано и с гледате клипове.