Във всяка връзка има периоди, в които нещо куца, или се нуждае от премисляне допълнително, или някоя ситуация ви е изнервила и двамата.

Налага се да вземеш мерки и заедно да решите какво да правите - ние ти предлагаме няколко начина, с които да спасиш връзката си от сигурен провал!

Спри да ревнуваш

Важно е да знаеш, че той е мъж и като такъв няма как да не се заглежда по други жени, а и да си го кажем: ти също се обръщаш след добре сложени мъжаги! Затова е важно да ограничиш собствената си ревност и да се чувстваш добре душевно. Разбира се, ако виждаш, че той тенденциозно се заглежда и то сериозно, по други е време или да скъсате, или да го обсъдите добре.

8 факта за мъжкия оргазъм

Не се карай с него нон-стоп

Непрестанните караници в крайна сметка няма да ви доведат до нищо добро, затова недей да бъдеш толкова настоятелна и да искаш проблемите да се решат веднага. Освен това, няма да свършиш нищо полезно като непрекъснато му натякваш какви са недостатъците му.

Правете неща заедно, които досега не сте правили

Ако рядко ходите на срещи, време е да започнете да ходите по-често на кино, на опера, или на театър. Измислете онова пътуване, за което винаги сте си мислили, но още не сте направили. Това ще ви сближи и ще ви достави нови изживявания. Ако връзката ви не върви, сега е моментът да експериментирате и да давате смело напред!

Той иска сериозна връзка, когато...