Шапките са артистични, топли, предпазват ни и са много стилен аксесоар, затова заслужава да бъде допълнен с интересна прическа.

Ако отивате на концерт, литературно четене, изложба или друго подобно събитие, шапката ще е идеалният, завършващ визията, елемент. А допълвайки я с някоя от тези лежерни и интересни прически, със сигурност ще привлечете вниманието към себе си. Всяко едно от тези предложения не изисква много усилия, а само 5 минути. Освен това са подходящи, когато косата ви не е съвсем чиста.

1.Рибени кости

Разделете косата си на две равни части и ги сплетете на две рибени кости. Нежно ги разрошете и сте готови.

2.Рошаво кокче

В никакъв случай не сресвайте косата си, иначе няма да постигнете желания ефект. Хванете я на ниско кокче с ластик. Раздърпайте и оставете два кичура на воля.

3.“Инцидентни“ плитки

Вземете не голям сектор от едната страна на косата си и го сплетете на малка плитка, а вместо ластик завържете края на кичура като връзка за обувка. Повторете същото и от другата страна.

4.Спокойни вълни

Ако имате бретон още по-добре. Това е прекрасна прическа, когато сте се накъдрили преди ден-два и сега къдриците ви са спокойни и небрежни, а в комбинация с шапката ще бъдете много стилни.

5.Кок на панделка

Хванете косата си на две опашки. Вземете едната и я разделете на две. Завържете на няколко възела двата кичура и ги хванете с ластик. Повторете същото и с другата опашка.