Пролетта е сезонът на любовта и романтичните срещи. Но понякога на човек не му е лесно да измисли къде да отиде с половинката си, след като стандартните варианти кино-ресторант-изложба вече са се изтъркали.

Предлагаме ви пет идеи как да разнообразите личния си живот и да си направите незабравима романтична среща.

Плувайте с делфините

Четете още: Седем от най-красивите ботанически градини

Ако ви се иска нещо по-нестандартно – идете на делфинариум. За никого не е тайна, че плуването с делфини може да зареди дори и най-суровите скептици с добро настроение. Подобна романтична среща трябва да се планира предварително, в много делфинариуми е необходимо записване, за да се срещнете непосредствено с определени животни. Идеята има и друг недостатък – билетите за делфинариум могат да бъдат и доста скъпи.

Вечеряйте с изглед към нощния град

Четете още: Най-романтичното място в света: Бора Бора

Вечерята за двама ще е още по-романтична, ако по време на хранене имате възможността да се насладите на прекрасна гледка. Панорамните заведения стават особено популярни през пролетта, когато топлото време позволява на посетителите да заемат места на терасата. Потърсете подходящ ресторант във вашия град и направете резервация за романтична вечеря.

Идете на урок по танци



Ако вече отдавна сте с този партньор и сте готови да разнообразите минутите, които прекарвате заедно, идете на уроци по танци. Със сигурност лесно ще можете да намерите добра школа по танци, където само за един-два урока ще ви научат на основните движения в тангото, салсата или валса. А това определено ще е много по-забавно, отколкото да отидете за поредна вечер на ресторант или клуб! Ако вече отдавна сте заедно и не се срамувате един от друг, пробвайте доминиканския страстен танц бачата.

Разходка с балон



Ако нямате страх от високо и сте готови да прекарате цял час на седмото небе с любимия си, направете си среща на балон. Е, заедно с вас в кошницата ще се намира и професионалният пилот, но безопасността винаги трябва да е на първо място. Подобна разходка ще е незабравима, само гледайте да изберете за нея слънчев и безветрен ден, иначе полетът може да бъде отменен.

Идете на лунапарк



В увеселителен парк ще можете за малко да се върнете в детството, да се повозите на въртележка, да хапнете захарен памук и да попищите на влакчето. И защо не? На пръв поглед подобна среща не е много романтична, тъй като предполага, че ваши съседи през цялото време ще бъдат шумни деца и техните родители. Но ако се абстрахирате от това, ще разберете, че игрите и детските развлечения много сближават хората.