Автор
Woman.bg

5 грешки, които допускаш при сватбеното планиране

Планирането на една сватба не е никак лесна работа, особено когато трябва да го правиш сама и не доверяваш на помощта на сватбена агенция. Виж най-честите грешки, които допускаш, макар и да не го осъзнаваш.

Не приемаш чужди съвети
Вярваш или не, добре е да приемаш съветите на роднините ти спокойно и дори да се вслушваш в тях, ако ги сметнеш за правилни. Хората принципно обичат да дават съвети, а когато става дума за майка или сестра, това е неизбежно.

Оставяш най-трудните за организиране неща за най-накрая
Разбираемо е да предпочиташ пробването на булчинска рокля през планирането на сватбения бюджет. Трябва, обаче, да свършиш „черната работа“ още в началото, за да се чувстваш самата ти спокойна.

Прочети още по темата тук: Положителните и отрицателните страни на сватбата

Подлагаш се на крайни диети
Не се лишавай тотално от всичко, което ти се яде, или смяташ за вкусно. Естествено, че трябва да свалиш някое и друго килце преди венчавката, но е добре да не се подлагаш чак на крайни диети.

Да възприемеш ролята на семеен консултант
Разбира се, че ще има роднини, които няма да се харесват на тази сватба, все пак са хора от различни фамилии, както и ваши приятели и познати. Все пак това е твоят ден и ти си важната!

Да мислиш прекалено много
Вярваш или не, всичко ще мине добре и ще помниш сватбата си като един от най-щастливите дни в живота си. Ето защо няма нужда да премисляш отново и отново всеки детайл, поне ако искаш да ти е спокойно в този специален ден.

Да говориш постоянно за Големия ден
Не ставай една от онези бъдещи булки, които говорят нон стоп за сватбата си и натоварват хората с това. Давай си почивка, като организираш вечерни излизания с приятелки или романтично кино вкъщи с бъдещия ти съпруг!

Прочетете още по темата на: Съблазнителната булка на Vera Wang