Ева Лонгория е от жените, които с женственото си излъчване и сексапилната си осанка винаги успяват да привлекат погледите към себе си, за това не се учудихме, че когато тя грациозно обиколи един от плажовете в Канкун, Мексико само по изрязан бански всички погледи в радиус от няколко километра бяха насочени само към нея.

Красавицата демонстрира женствените си извивки в изрязан бански и въпреки че няма как да не отбележим, че актрисата изглежда доста добре за 40-те си години, фигурата ѝ е видимо променена и по нея вече си личат следите на времето

Впечатление прави не само фактът, че коремът и бедрата на Ева вече не са така стегнати както преди години, но и че тя е заличила татуировката от кръста си.

Припомняме ви, че самата Ева призна в скорошно интервю, че съзнава, че тялото ѝ вече не е същото и макар да знае, че изглежда добре за годините си, копнее за тонизираната си млада фигура. "Нека ви кажа нещо – харесвам четиридесетте си години, въпреки че искам 20-годишното си тяло", заяви актрисата.

Ева Лонгория по бански в Италия