Автор
Woman.bg

40% от мъжете ще се откажат от секса по време на Световното

Жените се подготвят за лятото, но приятелите и съпрузите им се готвят да застанат пред телевизора, защото започна Световното първенство по футбол.

Представителките на нежния пол ще получават още по-малко внимание, отколкото са очаквали от своите половинки. Двама на всеки петима мъже признават, че биха се отказали от секс, за да гледат мач по време на Световното. Ново проучване показа, че дори и да решат да бъдат интимни с партньорките си, 42% от тях ще "действат бързо", за да се върнат пред телевизора.

Четете още: Вкусно парче от Бразилия, ''гарнирано'' с над 600 награди!

Но има и място за компромис, тъй като повече от една трета (37%) биха приели предложението за секс на половинката си при условие, че останат пред телевизора, за да могат да държат под око футболното дерби.

Голяма част от мъжете смятат да измислят фалшиво заболяване или нараняване, докато трае Световното. Това е предпочитано пред откровения разговор или спора с жените им. Най-често използваното оправдание от силния пол са болките в гърба, умората, главоболието и работата до късно.

Изследването е проведено върху 2000 британски мъже, за да установи как футболните мачове това лято ще се отразят на любовния живот на нацията.

Източник: БГНЕС

Четете още: Вие избиратe: Най-сексапилният футболист на Световното