Автор
Woman.bg

4 съвета, които ще подобрят сексуалния ви живот

Ако мислите, че сексуалният ви живот се нуждае от тласък, последвайте следните няколко техники за неговото подобряване:

Заобичайте себе си

Безспорно доброто самочувствие ни освобождава от ниска самооценка и негативни самовъзприятия, насочени към тялото ни. За да си помогнем в това отношение разбира се, няма да е излишно да положим и мъничко усилия. Серия упражнения и здравословна диета са добра идея, която по-лесно ще ни помогне да заобичаме себе си. Тук с пълна сила важи правилото: “Никой не може да те обича, докато ти самият не обикнеш себе си”. А когато това е факт, сексуалният ви живот ще се разгори така, както ниго досега.

Споделяйте фантазиите си

Говорете с партньора си, споделяйте с него и най-смелите си фантазии. Сексуалният ви живот безспорно ще се възроди, ако се опитате да внесете в него малко повече пикантност и въображение. Бъдете отворени, откровени и честни за това, което не ви допада и онова, което бихте искали да експериментирате в леглото.

Секси бельо

Поддържайте любовната искра, доверявайки се на онези малки женски хитрости, пред които никой мъж не би устоял. Купете си нов секси сутиен и чифт съблазнителни жартиери. Направете му стриптийз, разрошете косата си и вкарайте повече страст и еротика във взаимоотношенията си. Експериментирайте. Превърнете се в съблазнителка, която знае какво иска и как да го постигне.

Съблазнявайте го бавно

Най-важното е да не бързате по време на сексуалната игра. Поговорката "Бързата работа, срам за майстора" важи с особена сила, когато говорим за секс. Не превръщайте интимната наслада в задължение или работа. Ако допуснете това, рискувате огънат на интимния ви живота бързо да угасне. Тя трябва да създава удоволствие на вас, и на любимия ви. Отпуснете се, не мислете за нищо странично, наслаждавайте се оптимално с всичките си сетива на съприкосновените ви един с друг. Колкото по-дълга, бавна и нежна е прелюдията към любовната игра, толкова по-голямо е удоволствието, което взаимно ще изпитате впоследствие.