Автор
Woman.bg

4 приложения, които ще ви помогнат да организирате гардероба си

Вероятно си спомняте сцената от филма „Баровки“, в която Шер избираше какво да облече с помощта на компютърна програма.

Програмата показваше всички артикули от гардероба на главната героиня, а тя ги комбинираше според вкуса си.

Ако не си спомняте сцената или не сте гледали филма, можете да я видите във видеото по-долу:

Сигурни сме, че на всяка от вас й се е случвало да се чуди какво да облече при положение, че всъщност гардероба й е препълнен. Понякога просто забравяме какво има в него. Затова и днес решихме да ви покажем няколко приложения, които подобно на това на Шер (имайте предвид, че филма е от 1995 г. и явно доста е изпреварил времето си) ще ви помогнат да внесете разнообрази в тоалетите, които вече притежавате.

Closet+

Приложението ви дава възможност да качвате снимки на придобивките си и да ги комбинирате в различни тоалети. Освен това Closet+ е снабден с календар, с помощта на който можете да следите какво кога сте носили. Вграденият календар ви позволява и да планирате тоалетите си с дни напред, което пък ще ви спести изключително много време сутрин.

Closet+ е достъпно за iPhone тук


Stylitics

Stylitics изглежда наистина страхотно и ви дава възможност да създавате доста детайлно описание на артикулите, които включва гардеробът ви, като например цвят, марка и стил. Досадното в случая е, че всичко което изброихме е задължително и отнема доста време да опишете гардероба си. Stylitics има една безценна функция – чат, в който можете да се запознаете с любителки на модата от цял свят. Освен това можете да следите гардеробите на останалите потребители и да черпите вдъхновение от тях.

Stylitics е достъпно за iPhone тук и за Android тук

Clothia

Приложението доста ни напомня Polyvore, в него можете сами да си направите тоалет от водещи дизайнери, да се регистрирате и да разгледате предложенията на други потребители, както и да пазарувате.

Clothia е достъпно само за потребителите на iPhone тук

Netrobe

Тук трябва да си признаем, че сме пристрастни към това приложение, заради страхотния му син цвят, който по обективни причини обожаваме.

Netrobe ви дава същите възможности, както и Closet+, но облечени в друг интерфейс. Можете да създавате категории, да качвате свои артикули, да създавате тоалети. Приложението е снабдено и с календар, чрез който можете да следите какво и кога сте носили. Това е особено важно за вечерните ви излизания и партита, на които не искате да повтаряте едни и същи визии.

Netrobe е достъпно за iPhone тук