Автор
Woman.bg

4 дни след раждането, Сара отново с плочки по корема

Моделът Сара Стейдж, която стана известна като "бременната с плочки по корема", роди преди едва четири дни, а ето, че тялото ѝ изглежда в перфектна форма.

30-годишната жена, родом от Коста Рика, предизвика голям интерес, след като по време на цялата си бременност споделяше снимки в социалната мрежа "Инстаграм", на които се вижда, че е в напреднала бременност, но и с много стегнат корем и развита мускулатура.

Четете още: Манекенката с плочки в 8-ия месец роди!

За едни тя се превърна в пример как бременна жена може да изглежда перфектно, а други коментираха, че това е изключително странно явление и тя по-скоро вреди на тялото и плода в себе си.

Каквито и да бяха опасенията на хората обаче, Сара роди преди четири дни момченце, което кръсти Джеймс Хънтър и побърза да съобщи за радостната вест със снимки на бебето и коментар, че благодари за позитивните мисли на всички, а Джеймс е с перфектни мерки и здраво дете.

Четете още: Бременна в осмия месец и с плочки на корема

Стейдж разказа преди да роди, че похапва по 5-6 пъти на ден, но в умерени количества и много здравословна храна. Е, от време на време се глези и с по-мазни вкусотии.

Ето как изглеждаше тя преди да роди: