Даш е само на 3 години, но за разлика от други деца на неговата възраст, той има необичайно добре развити мускули.

Той е свръх активен, не спира да тича, да скача и да тренира по цели дни. Наскоро се превърна в истинска Instagram звезда, благодарение на снимките, които гордата му майка споделя.

"Даш е навън всеки ден, без значение дали времето е слънчево, или вали. Когато беше бебе и трябваше да го разхождам с количката, го правех тичайки. След като вече беше навършил 2 години, по време на една от разходките ни го извадих от количката, за да потичаме лекичко. Даш не само се затича, но и не спря в продължение на няколко километра“, споделя майката на момчето – Урсула.

Любимата физическа дейност на Даш е скачането и най-много време прекарва на батута в задния двор на семейната им къща.

Гордата майка споделя още: "Необичайните за възрастта му физически способности са резултат от неговата свръх активност. Той дори ми помага, когато нямам достатъчно сила да свърша нещо вкъщи. Гордея се с прекрасното си момче!“

Малко преди раждането на Даш лекарите били притеснени, че детето няма да бъде здраво и дори може да има усложнения при израждането. Но след като се появило на бял свят, момчето опровергало всички съмнения. Даш проходил още на 10 месеца и физически се развива все по-добре.

"Забелязах коремните плочки на Даш преди около шест месеца, докато го преобличах“, разкрива още Урсула.

С всеки изминал ден детето става все по-активно, а прекрасните му физически способности се развиват, но майка му признава, че не го е принуждавала да тренира и че той сам ще вземе решение с какво иска да се занимава, когато порасне.

"Разбира се, че бих искала той да продължи да спортува и винаги ще го подкрепям, но за момента е важно единствено това, че е здрав и че аз му давам здравословна и качествена храна.“