В редките моменти, когато им остават няколко свободни дни, звездите тичат към курортите и демонстрират пълната си готовност за лятото, а тоест прекрасните си фигури.

Набиращата обороти Instagram-мания задължително включва и фоторепортажи от почивките на море. Звездите също обичат да ходят на плаж и с удоволствие показват пейзажите на райските кътчета, които са посетили. При това демонстрират и резултатите от усилените тренировки във фитнеса, снимайки се по бикини. Остава само да вземем пример от тях!

Четете още: Кому е нужно: Ким издава книга със селфита!

Ким, както всички знаят, има доста апетитни и женствени форми – голям бюст и сочно дупе. При това поддържа всички тези „дарове на природата“ в идеално състояние. Снимките от почивката й в Мексико потвърждават това – с всеки изминал ден новоизпечената съпруга на Кание Уест става още по-привлекателна благодарение на хубавия тен.

Ел Макферсън преди няколко дни ни порази с умопомрачителния си вид, който изобщо не отговаря на възрастта на манекенката (50 години). Тя изглежда все така стройна и красива, сякаш е на 20 години! Впрочем тя успява да се поддържа във форма благодарение на разработената съвместно с доктора й хранителна добавка Super Elixir. Вълшебният еликсир изглежда работи!

Четете още: Чии ли са тези крака?

Дженифър Лопес е още един пример за това колко добре може да изглежда една жена на зряла възраст. Доскоро 45-годишната певица беше цял месец на веганска диета и специалният режим на хранене и редовните тренировки й помогнаха да постигне невероятни резултати – в момента Лопес изглежда като фотомодел и с удоволствие демонстрира стройното си тяло в Insagram.

Четете още: Джей Ло показа плоския си корем

Бионсе позира не на плажа, удобно настанена на шезлонг, а се снима направо във водата. Тя впрочем също е в отлична форма – пробвала е веганската диета на Дженифър Лопес още през 2013 г. , но оттогава успява да поддържа постигнатите резултати благодарение на тренировките и постоянните концерти.


Бразилската манекенка Изабел Гулар никога не спира да спортува. Даже и на плажа, където от човек се очаква да се отпусне и да си почива, тя практикува йога. С главата надолу!

Много други звезди споделят плажните си снимки със своите почитатели. Бразилките Алесандра Амброзио и Жизел Бундхен са публикували снимки от плажовете в родината си, където наскоро протече световното футболно първенство. Криси Тейген, Леа Мишел и Рита Ора ни карат да изпитваме бяла завист, снимайки се на яхта. Миранда Кер, Наташа Поли, Ванеса Хъджинс, Попи Делвин и останалите също си подбират умело пейзажите за пикантните плажни снимки.