Модните блогърки са били винаги една крачка напред що се отнася до модните тенденции. Те имат нюх към цветовете, моделите и кройките още преди те да са плъзнали по магазините и по страниците на модните списания.

Все пак вдъхновението на повечето дизайнери идва именно от момичетата на улицата... Джули от sincerelyjules.com, за която многократно сме писали, е чудесен пример за стрийт стил кралица, която улавя тенденциите и ги превръща в свои.

Почитателка е на три актуални тенденции, които е съчетала в един изключително стилен тоалет.

- блуза на райе

- разкъсани дънки

- елегантни обувки

Определено можем да кажем, че няма друга модна блогърка, която да демонстрира толкова успешно спортно-елегантни тоалети.

Най-новата визия на Джули се състоi от тениска на райе, дънки по тялото с разкъсани елементи по тях и изискани обувки с асиметричен детайл в предната част.

Денимът присъства във всеки един женски гардероб, независимо дали е използван като ежедневно облекло или само за свободните дни. Леко разкъсаните дънки изглеждат изключително добре със семпла блуза и дръзки цветни аксесоари. Истината е, че е много тънка границата между стилното и кичозното, затова се вдъхновете от визията на сладката блогърка.

Удобна дамска чанта, множество пръстени и коса разделена на път допълваха стрийт аутфута й.

Четете още: Ах, тези ресни...