Главният редактор на американското издание на сп. „Vogue“ Ана Уинтур отдавна е дама, с която сверяват вкуса си всички, които искат да изглеждат изискано на работното място. Ана е доказала, че когато става дума за стил, мода и професионализън, то тя е точният човек.

Нейното име всява уважение и респект, а мнението й е закон в света на модата. Ана диктува тенденции, лансира дизайнери, а усетът й към модата е почти безгрешен.

Затова ви предлагаме ви нейните най-ценни съвети за стил:


Цвят и много принт


Ана съветва жените, които ходят на работа и искат да изглеждат уверено и професионално, да добавят към тоалета си нещо в наситен цвят.

* снимка - StockholmStreetStyle

Самата тя е голяма почитателка на дрехите с цветен принт. Модната редакторка не се страхува да се открои с рокля или пола, наситени с интензивни цветове.

Четете още: Стрийт визията на Джей Ло: Да или не?

„Всеки трябва да има поне една цветна или шарена дреха в гардероба си. Комбинирайте я с едноцветни аксесоари. Основните дрехи могат да изглеждат по съвсем различен начин, когато са комбинирани с нещо цветно".

Важен е силуетът

Модните тенденции идват и си отиват, но силуетът, който ви подхожда е нещо постоянно, което се пренася от тенденция в тенденция.

„Открийте каква линия ви стои добре, каква форма и размер ви карат да се чувствате уверено и стилно“, казва Ана.

Важно е да откриете дрехите, които отиват най-много на вашата фигура. Не се притеснявайте да си закупите дрехи с подобна кройка и стил, защото те ще са актуални и след 10 или 20 години.

Стилни дрехи за всеки бюджет


Има скъпи модни марки, има и не толкова скъпи модни марки, които произвеждат стилни и изискани дрехи. Намерете марките, които отговарят на стила и бюджета ви.

„Модата е за всички. Шапка свалям на марки като „Gap“ например, които правят модата достъпна за широката публика без да правят компромис с качеството и дизайна“, казва модната икона.

Четете още: Вдъхновение на деня: Бял гащеризон

* Блейк Лайвли и Ана

* Ана и Виктория Бекъм

* Ана и Риана

Следвайте съветите на Ана Уинтур и няма да сбъркате!