Автор
Woman.bg

3 известни българки, които искат да се откажат от България!

Не ви ли писна и на вас от родни „звезди“, които все са недоволни от българите и искат да избягат от България? Недооценени, сърдити или неразбрани?

Тази тенденция все повече се засилва... Известните българки изливат своите мисли за политиката, музикалната сцена или светското общество в България в социалните мрежи, а техните фенове ги подкрепят.

Една от първите българки, които се възмути от отношението на сънародниците си по повод на скептичната реакция в България относно спечелването на престижната титла "Мисис Русия" беше Антония Петрова-Бередин.

Антония се възмути, че я подозират в нечестна игра, обяснявайки къде вижда разликите между нейната красота и типичната за страната ни, която не е в състояние да я оцени!

Една от най-нашумелите певици у нас, Рут Колева, не остана по-назад и преди броени месеци изказа своето недоволство от случващото се в България.

Рут разгневи цялата страна с пиперливо обръщение по адрес на българите. По този повод тя обясни в предаването на Кеворк Кеворкян, че думите й били насочени към конкретен тип нашенци, описани още от Алеко Константинов. Все пак това не било официално нейно изказване и се извини на всички, които не намират своята принадлежност в тази група.

Единственото нещо, за което мечтаела Колева, е да се случи някаква промяна в България и животът тук да стане по-позитивен

След като разлюти феновете на българската музика, които не уважавали творчеството й, Рут реши да укроти страстите им, разголвайки се във фотосесия. Ето ТУК може да си я припомните.

Четете още: Рут Колева се съблече за WRCKLSS (снимки)

Дъщерята на Христо Стоичков вече потвърди заминаването си за САЩ. Мика Стоичкова, която наскоро се раздели с актьора Иво Аръков, е решила да пробва късмета си извън България.

"Заминавам там, където ще ме оценят по достойнство, а не по фамилия, и където дори вече получих предложение за работа в телевизията. Проектът, с който ще стартирам, е документален филм. Пожелавам успех тук както на мишките, мислещи се за тигри, така и на талантите, които не трябва да спират полета си - един ден ще се извисят над другите", каза Мика, недоволна от оценката в родната си страна.

* Мика с по-къса прическа

Засега тя няма планове да се завръща, а в социалната мрежа вече й пожелаха добър път и да не се връща никога!

Ето какво сподели Мика само преди 10 часа:

Четете още: Мика Стоичкова става водеща в Маями

„Както обикновено, отново останах криворазбрана по отношение на изказаното от моя страна разочарование. Медиите интерпретираха словата ми в интерес на хората, които прикриват и настроиха мнозина срещу мен. Мнозина, които сега, когато заминавам, ще почерпят по този повод. Сега поне бъдете обективни: "Напускам родината си, която безкрайно обичам и тук оставям много истински и достойни хора! Ще ми липсват дори и недостойните, които с жалките си действия ме шлифоваха и направиха още по-силна! Bye Bye BG! До нови срещи!!“