Джаз Съливън бе набедена за лоша майка, тъй като гримира 2-годишната си дъщеря и й слага екстеншъни, за да печели детски конкурси за красота.

Младата жена даде телевизионно интервю в сутрешен блок, защото много родители искат обяснениe от нея каква е причината да постъпва по този начин с детето си. Джаз сподели, че взела решението да записва Мини-Боу на конкурси за красота още преди половин година.

"Дъщеря ми е много артистично и харизматично дете. Тя е моята грееща звездичка. И постоянно ме имитира.“

Майката на Мини-Боу, сподели още, че харчи цяло състояние за скъпи рокли, бижута, бельо, екстеншъни и гримове за 2-годишната си дъщеря, за да продължи тя да печели конкурси и винаги да бъде "Кралица на красотата“. До момента Мини-Боу вече има 8 титли.

"Давам всичко за детето си. Нямам свободно време, работя здраво и изкарвам хубави пари, които влагам единствено и само в дъщеря си. На нея й харесва да бъде хубава и да печели конкурси за красота. В противен случай нямаше да правя всичко това. Знае, че когато се притесни, ще й купя сладолед и ще я успокоя. Дъщеря ми обожава да я гримирам, дори сама ме пита кога ще й лакирам ноктите."

Според много родители, афектирани от поведението на Джаз, младата майка изживява несбъднатата си мечта, чрез детето си и я третира като кукла:

"Гримира, лакира и слага изкуствена коса върху детето си! По-евтино щеше да й излезе, ако просто си беше купила кукла, с която да си играе.“