Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

29 юли според астрологията

ІV четвърт – Нощта на лунния месец – Персефона. Време за преоценка на ценностите и за изправяне на допуснатите грешки през последния лунен месец. Определете причините за неудачите и работете над грешките си. Променете отношението си към себе си, към ставащото, избавете се от всичко отживяло и от това, което ви пречи да живеете щастливо. С неприятни хора спрете да общувате. Необходимо е да се подготви почвата за идването на новия лунен месец.

Старото и ненужното иска да умре. Новото се готви да се разтвори като розова пъпка в изгрева на новия ден!

Луната е в знак Близнаци – знакът на младостта. Нарастват комуникативните способности и потребността от общуване. Добре е да пишете и да изпращате писма. Добър период за учене, творческа и интелектуална дейност. Благоприятно за краткотрайно гладуване, очистителни процедури, разнообразна гимнастика за мускулите на лицето и ръцете. Най-уязвими са дихателната и нервната системи. Не се препоръчва да се прави маникюр, педикюр, използване на гел за нокти, да се завиват краищата на ресниците. Подходящо за аромотерапия, инхалации, руска баня и сауна.

25-ти лунен ден

Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл в тях има.

Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпeте, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове.

По поведението на животните в този ден се съди какво е отношението на хората към вас. Ако ви залае куче (дори собственото), чакайте неприятности. Ако до вас падне перо от птица, то чакайте благи вести или среща със стари приятели. Ако намерите монетка с герба нагоре – знак да успешно решение на проблемите.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.