Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

28 септември според астрологията

Луната е в знак Дева. Хората са по-практични и отговорни. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът освен при спешни случаи. Подходящо време за гладуване. Да се избягва тежката храна. Тя трябва да е река и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече вреда, отколкото в друго време. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

27-ми лунен ден – Ден на надеждата и търсенето. През този лунен ден хората живеят в постоянни промени и колебания. Ако имате домашни питомци или стайна оранжерия, то посветете този ден на проблемите на вашите мълчаливи приятели. Хубав ден, за да се представите в цялата си красота пред вашите избраници, да проявите своите вярност, смирение и нежност, за да произведете решаващото впечатление за техния избор. Психологическият фон на 27-я лунен ден е подобен на атмосферата на 6-я, в който доминира една от вселенските стихии - въздушната. В хората се изостря интуицията, шестото чувство. Постарайте се да не зацикляте на конкретни жизнени, особено битови проблеми. Вътрешният ви глас може да ви подскаже вярното решение. По-малко се гледайте в огледалото, ако може изобщо минете без него. Може да се създаде у вас чувство за непълноценност. Не е добро време за решаване на битови проблеми. Подходящо за работа в градината и грижа за цветята. Болестите възникнали през него не са опасни. Стойте по далеч от водоемите и басейните. Студената вода днес е много опасна.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове. Препоръчително е на обед да ядете само лека супа. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.