Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

27 август според астрологията

Луна в Рак означава, че е настъпило време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Веселият смях и разположението на приятелите и семейството събрани на една маса е най-добрият метод да се укрепят взаимоотношенията и да се изпълни дома с радост и веселие. Освен това всяко приготвено с любов блюдо ще укрепи вашият организъм с допълнителна енергия. Ако преживявате емоционален застой и изпитвате страх или тревога, то здравата храна може да ви разсее. Когато Луната преминава през съзвездието Рак, също така е хубаво да се занимавате с въпросите на охраната и безопасността. Подходящо благовоние – жасмин. Подходящ метал и камъни - сребро и лунен камък. Части на тялото - стомах и гърди. Уязвим е и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета. Да се отбягват водните процедури, вкл. къпане.

25 лунен ден – Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл в тях има.

Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпeте, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове.

По поведението на животните в този ден се съди какво е отношението на хората към вас. Ако ви залае куче (дори собственото), чакайте неприятности. Ако до вас падне перо от птица, то чакайте благи вести или среща със стари приятели. Ако намерите монета с герба нагоре – знак да успешно решение на проблемите.
Общуването с близки хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. За подобряване на настроението може да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Покупки - Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате